top of page
falujitas_feher.png

Design és ipari falpanelek

Falujitas kültéri kerrafront cover2.png

 

Szárazépítészet trendjeinek megfelelő beltéri és kültéri, valamint ipari falpaneleket forgalmazása és telepítése.

 

Kültéri homlokzati falpanelek:

A kültéri homlokzati falpanelek szemet gyönyörködtető, impozáns színekben és struktúrában elérhetőek. A panelek előnye, hogy súlyuk könnyű, jól állják az időjárás viszontágait: esőt, jégesőt, szelet, napsugárzás, UV sugárzást és a hőmérséklet ingadozásait egyaránt.

Hőszigetelő képességgel rendelkezik, de a levegő cirkuláció biztosított, így a penészedéstől, gombáktól, deformálódástól nem kell tartani.

 

A homlokzati falpanelek terén kő hatású és fa hatású kollekciók érhetők el, többféle színben és struktúrában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beltéri falpanelek:

A beltéri falpanelek között mindenki megtalálja a kedvére való kollekciót. A különböző kollekciókon belül a termékek, színek, struktúrák variálhatósága biztosított, a végeredmény a kreativitásunktól függ.

  • Kerradeco kollekció: sokszínű, változatos kollekció sorozat, melyben a kő hatású, fa hatású, textil hatású, mintás és egyszínű falpanelek úgyszintén megtalálhatóak. A paneleknek kapcsán nem csupán a minták válogathatók össze, hanem azok struktúrája is.

  • Linerio kollekció: páratlan eleganciájukkal és az autentikus fa színváltozatokkal kisebb és nagyobb felületen is patinásan mutatnak: háromféle bordaméret (S, M és L) és háromféle szín (csokoládébarna, kávészín, natúr fa) elérhető.

  • Vilo kollekció: bársonyos puhaságú falpanelek, melyek nem csupán dekorációs célt szolgálnak, hanem eggyé válnak az interiőrrel. A falpanelek különböző színekben (púder rózsaszín, szürke, tengerkék, mustársárga, grafit, mélykék, smaragdzöld), többféle alakzatban (négyszögletes, ovális, geometrikus) és méretben elérhetőek.

 

 

 

Ipari falpanelek:

A ProClad termékcsalád ipari és közületi alkalmazásra szánt termékcsalád, speciális PVC anyagának köszönhetően fokozottan ellenáll a fizikai és kémiai behatásoknak. A ProClad ipari alkalmazási területei az egészségügyi intézmények, közületi szervek, nagy forgalmú létesítmények, élelmiszeripar, mezőgazdasági telepek. Az ipari falpanelekkel egyszerűen installálható, könnyen tisztítható belső burkolati megoldás hozható létre, amely soha nem reped el, nem szennyeződik, és számos létesítményben használható megfelel magasabb szintű higiéniai követelményrendszereknek. 

 

Falujitas beltéri kerradeco grafika.png
Falujitas beltéri falpanel kerradeco színes.png
Proclad falpanel ipari.jpeg

Ugrás a honlapra:

Vissza a főoldalra

bottom of page