top of page
ecobeton.png

Beton habarcsok gyártása, forgalmazása

3.png
Crono.jpeg

 

Ahogyan a márka neve is sugallja, a termékek fenntartható anyagok, a többségük teljesen VOC mentes, emberre, környezetre nem veszélyesek. Az Ecobeton márka égisze alatt ipari javítóhabarcsok, betonfelújításra, beton védelemre kifejlesztett anyagok és dekoratív designbeton megoldások egyaránt futnak.

 

Dekoratív bevonatok: 

A belsőépítészet terén főként az Ecobeton Ercole, Ecobeton Microbond habarcsokat és az ezekhez tartozó impregnálási rendszer termékeit alkalmazzuk (Cerbero Base; Cerbero Base Gel; Cerbero Sealer; Gi.Gi Sealer), mikor designbeton bevonatot készítünk 1-3 mm-es rétegvastagságban. Látszóbeton bevonatunk falra, konyhahátfalra, konyhapultra/recepcióspultra, lépcsőre, padlóra, fürdőszobába, medencére és egyéb kültéri felületekre egyaránt használható.

 

A dekoratív designbeton bevonatok vegyszerállósági táblázattal rendelkeznek, egy független horvát laboratórium tesztelte különböző, a háztartásokban előforduló anyagokat illetően. Az anyag csúszásmentesség szempontjából is jól vizsgázott, A1-es minősítéssel rendelkezik az anyagban használt kiváló minőségű kvarchomoknak köszönhetően.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helyreállítás és újjáépítés:

A betonok helyreállításához és újjáépítéséhez szükséges termékek: szerkezeti cementhabarcs (Ecobeton Strutturale), szálerősített habarcs (Ecobeton Crono), előkészítő alkalmazások (Bonding Agent – alapozó; Degreaser - ipari zsírtalanító; Rust Buster Gel- rozsdaátalakító), adalékanyagok     (Lento – kötéslassító; Rapido – kötésgyorsító; Livella önterülést segítő adalékanyagok) széles palettája elérhető. Számos referencia tanúskodik a termékek ellenállóságáról, időtállóságáról.  

 

Az Ecobeton által gyártott mikrocement, betonvédő és betonerősítő anyagaink egy olyan ellátási és termelési lánc szoros együttműködésének eredményei, ahol a tagok számára fontos a környezetvédelem, illetve a fenntartható fejlődés és akik a felsoroltak szellemében végzik mindennapi tevékenységeiket. A vállalat hitelességét és megbízhatóságát számos tanúsítvány igazolja, de folyamatos fejlődésre és további bizonyítványok megszerzésére törekszünk. A termékeink VOC mentesek és ártalmatlanok az egészségre, környezetre.

Teljeskörű védelem:  

Nagy teljesítményű impregnálószerek, védőbevonatok. Az Ecobeton impegnálószerei a beton mélyebb rétegeiben (35-40 mm) fejtik ki hatásukat (Ecobeton Vetrofluid, Ecobeton Pavishield), és akár 85%-kal megnövelhető a térbetonok élettartama, az állagjavítás, párazárás, kiporzás elleni védelem egyetlen kezeléssel megoldható, ezáltal 60%-kal csökkentve a későbbi karbantartási költségeket, beavatkozásokat. Az Ecobeton speciális védőbevonatai között elérhetőek a téglára (Ecobeton Brickcover), fára (Ecobeton Everwood) kifejlesztett védőbevonatok, melyek megőrzik a felületek állagát, megnövelik azok élettartamát.  

repter.JPG
mainpic_beton védelem.jpg

Ugrás a honlapra:

Vissza a főoldalra

bottom of page